FUNNDATABASE

Her kan du legge inn bilder og se på andres bilder.

Og her er den. Siden hvor du kan legge inn bilder av dine egne funn med metalldetektor, se på hva andre har funnet, og kommentere og diskutere dem.

Det sier seg selv at med så mye  metallgjenstander som har blitt borte gjennom årene kan det være vanskelig å vite hva man har funnet.

Men på den annen side så finnes det masse kunnskap der ute. Veldig mange metallsøkere sitter på en enorm kompetanse når det gjelder å identifisere gjenstander som blir gravd opp.

Det er ikke vanskelig å legge inn bilder. Nederst på denne siden finner du et skjema som du fyller ut.

I det øverste feltet skriver du inn en tittel/overskrift. Du kan også gjerne skrive inn navn på finneren. For eksempel: Beltespenne funnet av Ola Normann.

I feltet under velger du kategori. Har metallsøkeren din f.eks funnet en gammel mynt, så velger du kategorien mynter.

Under dette feltet finner du stedet du kan trykke for å laste opp selve bildet. Det er satt en begrensning på bildestørrelse. Denne er satt til 2000KB (2MB). Og husk at jo bedre bildet ditt er jo letter er det for andre og identifisere funnet ditt.

Så kommer feltet for beskrivelsen. Her kan du skrive det du vil om funnet. Tid, sted omstendigheter, type metalldetektor brukt, om, når og hvilke myndigheter funnet er levert inn til (husk innleveringsplikten for mynter fra før 1650, og gjenstander 1537). Du står fritt til å skrive det du vil her, med noen få unntak. Teksten skal være relevant til funnet. Norsk lov gjelder selvfølgelig. Og vi forventer oss vanlig norsk folkeskikk.

Trykk så på knappen Last opp.

Grunnet faren for spam og annet grums så kan det ta litt tid før innlegget ditt vises, da vi tar en sjekk av alle innlegg før de blir lagt ut. Vi vil ikke ha innlegg som bryter norsk lov, vanlig folkeskikk eller annet som ikke er relevant for siden. Denne siden er om metallsøkerfunn og ingen ting annet. Og de avgjørelsene er det vi som tar.

Og som du ser. Lett som en plett. Og husk at denne funndatabasen blir akkurat så bra som du/dere gjør den til.

Legg inn bilder av dine funn

[imagepress-add]


Klikk for å se bilder av funn

Mynter Gjenstander

Annonse

Arkiv

Follow metallsokerpost on Twitter