Metallsøkerposten gjenoppstår

av | des 11, 2023 | Uncategorized | 0 kommentarer

Etter mange år er det en glede å opplyse metallsøkere, og andre med interesse for søking med metalldetektor, at Metallsøkerposten endelig er på nett igjen. Mange henvendelser vitner om at dette nok er en populær nyhet for mange. Dog med nytt utseende og annen eier, men det kan du lese mer om lenger ned i artikkelen.

Fordi. Og da må vi først gjøre et lite tilbakeblikk om hva som har skjedd. For en god del år siden, og som tidligere eier, oppsto det en del forandringer i livet mitt. Noe som for meg gjorde at, både tid til bloggen, og ikke minst tid til turer ut med metallsøker, ble sterkt redusert. Ingen dramatikk i det, men som et resultat av dette fikk dessverre etter hvert Metallsøkerposten lide for dette. Men i stedet for å la mange års arbeid, lassevis med artikler og bilder, gå tapt for alltid, så ble Metallsøkerposten overlatt til Eskeland Electronics AS, med Severin Eskeland i spissen.

For dere metallsøkere som, og mot formodning, ikke skulle kjenne til Severin og hans firma Eskeland Electronics AS, og nettstedet deres Detektor.no. kan jeg fortelle at dette er en av de sentrale forhandlerne av metalldetektorer i Norge. Med et stort utvalg av metalldetektorer som er blant de ledene i verden, her kan for eksempel merker som XP og Fisher nevnes, topp service og ikke minst lang erfaring og kunnskap om metalldetektorer og metallsøking. Du kan lese mer og studere utvalget på deres hjemmeside

Så nå endelig gjenoppstår nettsiden som oppdatert, modernisert og gjenåpnet. De gamle artiklene er fortsatt der, forhåpentligvis til glede for nye lesere. Og også gamle som vil mimre litt om tidligere turer og treff. Men fremover vil siden fylles med nytt innhold. Akkurat hva dette nye innholdet vil bestå i, overlater jeg til den nye eieren. Men jeg har hørt rykter om flere skribenter. Men som sagt, dette er opp til Severin.

Forresten, et par små lekkasjer til kan jeg avsløre. Severin har bedt meg bidra med artikler og annet innimellom, noe jeg i utgangspunktet har stilt meg positiv til. Jeg er jo glad i metallsøkerhobbyen, og glad i å skrive, så det kan nok dukke opp blitt fra mitt tastatur også (så får jeg håpe at ikke alt for mange blir for skuffet av den grunn). Det vil nok også åpnes for leserbrev fra dere metallsøkere der ute, så ta gjerne kontakt dersom du har noe du vil del. Men som dere skjønner,her gjelder det å følge med.

Så da gjenstår det vel bare for meg å ønske Metallsøkerposten og Eskeland Electronics lykke til videre.

0 kommentarer

Send inn en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Annonse

Arkiv

Follow metallsokerpost on Twitter