På tide å blogge litt om metallsøkere igjen kanskje?

av | des 2, 2014 | Søkerturer, Søking på land | 0 kommentarer

Men en artikkel om metallsøking og metalldetektorer hvert andre tredje år er vel ikke så verst det heller. Bare tuller. Jeg burde prøve å skrive mye oftere enn det selvfølgelig. Det er jo bare dette med tidsnød og sånn da.

Ikke for det, litt skriving har det jo blitt. Skribenttjenester og fotografering er jo det jeg prøver å leve av. Og da blir det vel mye skriving og bildeknipsing om og av ting som ikke ligger mitt hjerte helt nærmest når sant skal skrives og det skal det jo.

Får jo også skrevet litt om ting som presser på hjertepumpa også da. Metallsøking med andre ord. Som redaktør for nyhetsnettmagasinet til Norges Metallsøkerforening, Fortiden For Fremtiden, og også den ansvarlige for samme foreningens museum for detektorfunn på nett, så får jeg jo tilfredsstilt noen behov der.

Men savnet etter å blogge litt igjen for meg selv er stadig tilbakevendende. Og da særlig om metallsøking. Om ikke annet som for kosen sin skyld. Så enkelt og så greit.

Og da min venn og metalldetektor-pusher Severin fra Eskeland Electronics AS oppmuntret meg til å blogge litt igjen, og i tillegg lånte meg to nye metalldetektorer fra Teknetics, nemlig begynnermodellene Teknetics Eurotek og storebroren Eurotek Pro 11DD  som han gjerne ville ha min mening om, så hvorfor ikke.

Da er det jo flere gode grunner til å blåse litt liv i Metallsøkerposten og bloggeinteressen igjen. Og Teknetics sine metalldetektorer har jeg vært nyskjerrig på lenge. De er jo produsert av First Texas Products, akkurat som Fisher. Og Fisher sine metallsøkere bruker jeg ofte selv. Og det er det jo gode grunner til det.

All verdens med metallsøking har det vel ikke blitt dette året. Selv om familien sikkert ikke deler den oppfatningen, for noe har det blitt. Og det skal jeg også få prøvd å skrevet noen bloggposter om ganske snart. Selv om sammenlignet med tidligere år, har det blitt noe redusert. Men et nytt år står snart for døren, og mitt nyttårsforsett får bli å få søkinga opp på normalt nivå igjen. Det er nemlig viktig å ta seg tid til det man virkelig liker å gjøre, og ikke la hverdagens tjas og mas overta.

Så får vi se da hva jeg kan få til her på Metallsøkerposten etter hvert.

Men først skal jeg ut og teste et par metalldetektorer før snøen klorer seg for godt fast.

På tur med Norges Metallsøkerforening en deilig dag i oktober (Foto Per Sibe)

På tur med Norges Metallsøkerforening en deilig dag i oktober (Foto Per Sibe)

0 kommentarer

Send inn en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Annonse

Arkiv

Follow metallsokerpost on Twitter