Og vinteren gir seg ikke

av | feb 19, 2011 | Nyheter | 5 kommentarer

Men det kan da ikke være så lenge igjen til vår nå. Søketrangen river og humøret er vel ikke det aller beste om dagen. Metallsøkerposten lider i mangel på historier fra søkerturer jeg ikke får gjennomført.

Det finnes jo grenser for hvor mange ganger man kan klargjøre søkeutstyret for våren også. Eller kanskje ikke? Men det er i hvert fall ikke like morsomt den ente gangen man gjør det. Mens snøen daler ned for minst like ente gang.

Forrige uke var det nok, en grense var nådd, noe metallsøkerrelatert måtte gjøres. Men hva skulle jeg finne på. Da dukket det opp en ide.

Har nemlig motatt en god del henvendelser fra dere kjære lesere der ute, med spørsmål om metallsøkere og bruken av disse. Og jeg har prøvd å svare så godt jeg har kunnet. Noe har jeg vel klart å svare riktig på, men det blir jo alltid mine meninger og erfaringer som legges til grunn. Og når mange av spørsmålene dreier seg om hvilken metallsøker som er best, hadde det jo vært fint å høre andres erfaringer også.

Så  ideen som dukket opp, var som følger. Hva med å lage en liten guide om metallsøkere og metallsøking?  En liten guide som besvarer noen av de vanligste spørsmålene. Et sted hvor andre metallsøkere også kunne dele sine erfaringer om forskjellige metallsøkere og metallsøkerutstyr.

Men hvordan skulle jeg gjøre det? Måtte jo bli noe webbasert. Da var det jo mulighet for å lære seg litt mer hjemmesidelaging også. Ikke noe omfattende greier. Bare litt sånn generelt på en enkel side. Satte meg til, og dro igang.

Det ble nok mer omfattende enn beregnet. Det blir gjerne det. Det ene tok det andre. Skulle man skrive om det, så må man også ha med det. Fikk til mye etter lære av feil metoden, men til slutt ble det såpass omfattende at jeg viklet meg helt inn i diverse koding.

Godt å kjenne websnekker Tonny da. Og Tonn sier aldri nei. Tok frem webhammeren sin gjorde han, og gjøv løs på de stedene jeg hadde spikra litt utafor. Tid til å lære meg, sånn til neste gang, hadde han også. Flott fyr han Websnekker Tonny gett.

Og så er det klart til lansering. Noen sene kvelder og mange flere hodepiner senere er det endelig klart til lansering.

 Ikke vet jeg om det er noe interesse for en sånn side, men uansett har jeg fått litt mer av vinteren til å gå, og ikke minst har jeg lært masse.

Helt ferdig er det dog ikke, trenger fortsatt en del bilder og skrift, men det verste er gjort.

Og derfor erklærer jeg den nye siden som åpnet, og håper at du gidder å ta en titt på den. Kom gjerne tilbake hit å legg igjen en kommentar om hva du synes.

Litt barnesykdommer er det jo alltid, så hvis du finner feil (skrivefeil, linker som ikke virker osv), ville jeg satt pris på en mail om det.

Og den nye siden finner du på www.metallsokeromtaler.com.

5 Kommentarer

 1. Ole Chr

  Flott Per. God ide, og ikke minst flott side. Skal ikke se bort i fra at jeg bidrar med mine erfaringer i en ledig stund der.

 2. Per S

  Tusen takk Ole Chr. Og du er mer en hjertelig velkommen til å del dine erfaringer med oss andre

 3. Marius

  Fin nettside med masse bra lesestoff dette her. Sender en liten hilsing fra Ålesund. Her er det rundt 8 grader og snøen er vekk, så her er det fullt mulig å bruke metallsøker. I dag var jeg ute med min Excalibur II og fant en flott meksikansk 8 real i sølv fra tidlig 1700-tallet.

 4. Per S

  Takk for det Marius og velkommen hit. Kjenner at jeg ble litt misunnelig nå :-). Og så det råe myntfunnet a gitt. Men du har jo en bra søker da. Stikk gjerne innom http://www.metallsokeromtaler.com og skriv noen ord om den. Per S

 5. Marius

  Har nettopp fått detektoren, men skal skrive en omtale når jeg har fått brukt den litt mer:)

Send inn en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Annonse

Arkiv

Follow metallsokerpost on Twitter