Atter et år for en metallsøker er over

av | des 31, 2010 | Søkerturer | 3 kommentarer

Hei alle sammen. Her har det vært stille lenge, og det orker jeg ikke å bruke tid på og unnskylde en gang. Selv om noe av grunnen kan tilegnes bråkulda som satte seg midt i den globale oppvarmingen. Den delen kan jeg ikke ta skylda for. Men,ting som, mye annet å gjøre, skrivesperre og influensa er min skyld og det beklager jeg.

Nyttårsforsettet får bli å bli flinkere til å skrive jevnlig her på Metallsøkerposten.

Nå, på årets siste kveld er det tid for takk og litt oppsummering av 2010. La meg begynne med litt takk.

Takk til dere alle kjære lesere. Dere som har gjort denne bloggen verd å skrive. Dere som har kommet med kommentarer. Dere som har sendt mail og ringt med oppmuntrende ord og forslag til å gjøre Metallsøkerposten bedre.

Takk til dere som har bidratt med stoff. Her vil jeg spesielt fremheve Royt. Har en spennende artikkel fra han som kommer en av dagene. Og til dere jeg vet har tenkt på å sende inn stoff,  men ikke fikk gjordt det. Takk for tanken og dere er hjertelig velkomne til å sende inn bidragene i 2011.

Takk til gjengen hos Eskeland Electronics som har fortsatt med å støtte Metallsøkerposten og holdt meg oppdatert på nyheter innen metallsøkerverden.

Takk til familien min som har tillat meg å løpe rundt på jordene og svinge en elektronisk pinne

Takk til alle i Norges metallsøkerforening for mange flotte møter og treff. Det har vært et lærerikt og morsomt år. En spesiell takk til styret som har lært meg så mye.

Takk til fagmiljøet som stilt opp og svart på alle de håpløse spørsmålene mine

Og sist men ikke minst.Takk til alle  mine venner. Både innen søkermiljoet og ellers. Her kan jeg nevne en hel haug med navn, men i redsel for å glemme noen lar jeg være. Dere vet hvem dere er. Uansett ville jeg takke dere alle især. Dere betyr utrolig mye for meg. Takk skal dere ha og tilgi meg for ikke å ha stilt opp så mye som jeg skulle ønske.

Skulle vel nå oppsummere søkeråret 2010, men skal ikke gjøre det. Grunnen til det er enkel. Det meste av det som skjedde kan dere lese om ellers i bloggen. Og ikke nok med det. En som har betydd utrolig mye for meg dette året er PK, og i dag sendte han meg en oppsummering, og den vil jeg dele med dere. Tusen takk for et flott år PK.Ser virkelig frem til et nytt spennende år sammen med deg, på jakt etter hva jorden skjuler. Og ikke minst takk for at du er den du er. Virkelig lært meg å sette pris på deg som medmenneske og kamerat.

Og før jeg blir for rørt. Her er PK sin oppsummering

Takk for søkeåret som har gått.

Tenkte jeg med dette skulle oppsummere søketurene vi har hatt sammen. Den første turen i våres gikk til en flystripe i Østfold. Den hadde blitt måkt hele vinteren, og var telefri da det ennå lå en halv meter snø på jordet ved siden av. Noen store funn ble det ikke, men det av en fryd å få svingt søkeren igjen

 En annen av turene vi planla, ble jo kansellert pga. dårlig vær. Det endte jo med at været bedret seg, og du ombestemte deg. Jeg lå SÅ godt på sofaen at jeg ikke gadd å reise meg for å ta telefonen, da du ringte. Du reiste ut på egenhånd og endte med å finne Norges eldste mynt, funnet med søker. (så vidt jeg vet). Tør ikke annet enn å ta telefonen når du ringer heretter. Det er jo ikke grenser for hva du kan stelle i stand, om jeg slepper deg av syne. Av alle ting, hendte dette 1. april og jeg skal innrømme at jeg lenge håpet dette var en dårlig spøk. Den gang ei.

Utpå høsten var vi en tur i det store utlandet. Danmark og Thy rally var målet. Vi var en fin gjeng på tur. På lørdagen regnet det som bare det, uten at dette stoppet oss. Jeg labbet rundt i møkkaværet, våt som en katt, da du gledesstrålende ringer og forteller at du og Hugo har funnet hver deres dirhem. Da synes jeg unektelig at verden føltes litt urettferdig. På den annen side var det jo på en måte gode nyheter. Det var jo tydelig vis ting å finne der. Så dermed labbet jeg videre og endte opp med om mulig, å bli enda våtere. Premie på deg og tørre underbukser på meg.

Det har jo ikke bare vært søker vi har lett med. Vi har fisket med magnet også, på jakt etter leidangskipsnaust. Jeg i en båt, på størrelse med en skiboks, med en jekk som dregg. Du på land, med kamera og store forventninger til at jeg skulle innlede badesesongen. For en gangs skyld, ble vel du mer skuffa enn meg. Det ble utrolig nok ingen bading. Ikke noe annet heller for den sak skyld.

Turen til Fredrikstad har jeg ikke lyst å skrive noe om. Jada, husker at du fant en longcross der………………..vi tar heller den siste turen. Den med det håpløse avslaget da vi spurte om tillatelse. Vi endte jo opp på et fint sted, tilslutt. Tror ikke noen av oss fant noe spesielt, annet enn fint vær, kaffe med sjokolade og godt vennskap. Det er jo akkurat det de fleste av turene ender med. Det er nok derfor jeg liker den hobbyen så godt. Funna blir en ren bonus.

Takk for et fint søkeår, Per. Synes vi har hatt mye morro sammen. Hva det nye året bringer, er det ingen som vet, men jeg gleder meg.

Riktig godt nytt år, min venn.

PK

Med de fine ordene er vel mye sagt. Og da står det vel bare igjen å si:

Et fantastisk Nytt År ønskes dere alle

3 Kommentarer

  1. Jimmy

    Godt nytt år til deg også 🙂 Gleder meg til å følge deg og alle dine eventyr og funn i 2011 🙂

  2. Per Kristian Bjor

    Takk for pene ord….:)

  3. www.Detektor.no

    Godt nyttår, Per. 2010 har vært et særdeles flott år når det gjelder detektorfunn. Det har vært artig å følge din blogg og gleder meg til et nytt år med nye funn og gode historier.

Send inn en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Annonse

Arkiv

Follow metallsokerpost on Twitter