Skrivekonkurransen

av | aug 1, 2010 | Nyheter | 3 kommentarer

Hei alle med metallsøker og metalldetektor der ute. Er vel for så vidt to navn på samme tingen. Uansett hei til dere, og hei til alle dere andre som ikke har denne tingen, men leser Metallsøkerposten allikevel.

Dere husker kanskje at for i underkant av to måneder siden utlyste en skrivekonkurranse her på bloggen. Fristen var før 1. august, og det er jo i dag (du verden som tiden flyr) Og mye respons har det ikke vært. Den har faktisk helt glimret med sitt fravær.

Som før skrevet så vet jeg jo at det lassevis med gode metallsøkerhistorier der ute. Jeg vet også at filmen jeg fristet med i premie er det mange som kunne tenkt seg. Og jeg antar at mine historier ikke er så interessante at dere ikke kunne tenke dere historier fra andre metalldetektorister også.

Svaret på mitt mattestykke bli derfor at jeg skylder på sommeren. Alt for vanskelig å legge bort søkeren for og sette seg ned ved et tastatur, når strendene flyter over av småmynt og annet smykkerask.

Men jeg skrev vel også at tips og annet som førte til en artikkel også kunne føre til premie. Og Martin fra vestlandet tok den og sendte bilde og spørsmål rundt medaljen/amuletten med årstallet 1924 og bilde av et slags kirkebygg. Artikkel ble det av det. Og i konkurranse med ingen andre, vant Martin filmen. Gratulerer. Så Martin, da er det bare å sende meg fullt navn og adresse, så er du eier av en fantastisk metallsøkerfilm, så fort som postmannen klarer å frakte den over fjellet.

Men vet dere hva? I ett av mange forsøk på å rydde opp litt i Metallsøkerpostens lokaler dukket det faktisk opp et eksemplar til av filmen, Har derfor bestemt følgende (fint å være konge på egen blogg gitt). For å sjekke at teorien min om at det var sommeren som hadde skylden for dårlig deltagelse, setter jeg herved i gang skrivekonkurransen på nytt. Og denne gangen setter jeg fristen til før første november. Reglene er de samme. Beste artikkel vinner. Og jeg avgjør hvilken som er det

Og det burde jo være en ypperlig anledning for de som vil sikre seg et gratis eksemplar av The Shallow Water Hunting filmen.  Jordene er veldig snart klare for gode historier om flotte funn.

Så grip nå eders tastaturer fatt.

Grip nå eders tastaturer fatt

3 Kommentarer

 1. Gary Brun

  Congratulations Martin.
  I hope you enjoy the film.

 2. Martin

  Takk Gary og takk til deg og Per .
  Er på ferie nå ,mailer adressen til deg så ligger vel filmen klar når jeg kommer hjem .

 3. Per S

  Det skal du ikke se bort i fra Martin, og takk selv. ha en fantastisk ferie. Per S

Send inn en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Annonse

Arkiv

Follow metallsokerpost on Twitter