Metallsøkerposten forsøker seg på podcasting

av | aug 20, 2010 | Podcast | 13 kommentarer

Mye rart en metallsøker skal drive med gitt. Men, så er det endelig klart. Har inne mellom søkerturer, sommerferieavvikling, huslige forpliktelser, grilling ,og det meste annet som, hører sommeren til,  endelig fått begynt å lage litt podcaster til Metallsøkerposten.

For dere som ikke helt vet hva en podcast er, så er det en slik liten lydsnutt som forteller noe om noe. Akkurat sånn som på radio dere vet. Og enten dere tror det eller ei, kommer mine snutter til å handle om metallsøking og slike ting.

Helt enkelt har det ikke vært. Det må sies. Sikkert enkelt for dem som har peiling, men jeg er ikke en av dem. Bare det å skjønne alle knappene på en lydmiker har resultert i mange søvnløse netter. Og har man endelig fått tak i den riktige pluggen i den ene enden av en kabel, så kan du klappe deg i ……… på at den er feil i den andre. Og alt det vanskelige dataspråket a gett. Hosting og server og feeds og greier og greier.

Man lærer av sine feil heter det jo, så jeg har nok blitt en del klokere denne sommeren. Og jeg kommer nok til å bli ennå klokere enda en stund fremover. Sikkert mye som kan rettes og pirkes på. Vet jo heller ikke sikkert hva dere der ute ønsker å høre om, så veien fikk bli litt til mens jeg skrudde på knotter og uttalte ord som ikke egner seg på trykk.

De første episodene har jeg valgt at skal handle om det helt grunnleggende innen metallsøkerhobbyen. For dere som har holdt på en stund blir det nok litt vel grunnleggende, men vi kjører på mer avansert etter hvert. Håper på intervjuer med spennende mennesker, anmeldelser av metalldetektorer og utstyr, besøk hos forhandlere, litt feltrapporter, spennende historier osv. osv.

Hver episode blir også fylt av en liten artikkel hvor linker og den slags ting , hvis de ikke allerede står i sidebaren, stå. Kommentarfelt vil det også være og jeg håper dere vil bruke det flittig. Det sammen med litt mail dere sender, vil danne grunnlaget for videre podcaster. Hvis det skulle være noe ønske fra noen om flere da?

Her er i alle fall første episode. Og den handler om det helt grunnleggende innen metallsøking. Før du kjøper søkern faktisk. Linkene som nevnes er til Norges Metallsøkerforening og Digging Norways filmer på Youtube. Kjenner jeg gruer meg litt nå

Any way.  Here we go. Første forsøk

 

13 Kommentarer

 1. Jimmy

  Slett ikke dårlig forsøk dette per 🙂 Veldig bra 🙂

 2. Per S

  Tusen takk for det Jimmy. Har jeg skjønt riktig nå så skal det snart være mulig å abonere på dem gjennom Itunes også.

 3. DiggingNorway

  hehe.. hva skal jeg si Per. Du har jo så behagelig stemme! Mye mer behagelig å høre på enn den pustingen og pesingen på videosnuttene mine 😉

  DiggingNorway Digger også jazzen i bakgrunnen 🙂 Skal følge med på podcasten din jeg!

 4. Per S

  Takk for det Digging Norway. Og jeg kan snart kalle meg Digging DiggingNorway 😀

 5. Ole Chr

  Lykke til med podcast. Uff «podcast» og «itunes» nå kjenner jeg meg gammel gitt…

 6. Erling U

  Flott podcast! Dette kan det bli noe av. Jen nevnte det for deg på en filmsnutt du laget at du må ta det med ro når du snakker. Tempoet på podcasten var _nesten_ perfekt, ett lite hakk saktere så har du det. Skriver du manus? Du hadde noen oppstykkinger av setninger som ikke var helt gode.
  Du har en god radiostemme og du har masse kunnskap og vilje/evne til å formidle. Dette kan nå langt!

 7. DiggingNorway

  Per,

  en ting jeg har lurt på som du kanskje kan ta i en litt senere podcat ser dette med s.k «reverse hunting» med vannsøkerne… det har jeg aldri helt skjønt hva er… noe med tresholden?? Gud vet…

  idag fikk vi dykka litt da! sjekk ut ny film på youtube kanalen! Imorgen skal jeg ut å søke, men vet ikke hvor…

  mvh
  DN

 8. Per S

  Tusen takk Erling. Klar over de oppstykkingene. Tror det er blitt bedre på neste . Blir litt sånn, prøv,feil og lær (forhåpentligvis). Skriver manus, foreløpig i hvert fall. Setter pris på konstuktiv kritikk så takk igjen 🙂

 9. Per S

  DiggingNorway. Ikke helt sikker på hva du mener, men vet at noen setter trehold på stille i stedet for svak . Mener de høreer enkelte signaler lettere på den måten. Gleder meg til neste film 🙂

 10. Ole Chr

  Siden du er happy med konstruktiv kritikk, så gjentar jeg meg selv. Hvorfor ikke kalle det «lydfil» slik at vi gamle sci-fi kara ikke tror at det er kasting av redningskapsler det dreier seg om.

 11. Per S

  Det er fordi jeg er glad i deg, og vil at du skal utvikle deg sammen med resten av verden 🙂

 12. Geir Ødegården

  Kjembra Per! Dette var kjekkt for en nybegynner, gleder meg allerede til neste innslag!(:-) Mvh Geir Ø.

 13. Per S

  Tusen takk Geir, Kommer snart flere håper jeg 🙂

Send inn en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Annonse

Arkiv

Follow metallsokerpost on Twitter