Litt forandringer på Metallsøkerposten

av | aug 18, 2010 | Nyheter | 6 kommentarer

Mye å henge i om dagen. Høstsesongen står for døren, og litt annet er det jo å putte finga i om dagen. En av dissse tingene er Metallsøkerposten.

Metallsøkerposten har jo blitt et lite hjertebarn for meg. Sakte men sikkert har den utviklet seg fra et lite prosjekt som jeg hadde lyst til å skrible litt i, og frem til det du leser akkurat nå. Mange timer og mye hodebry har det blitt, men sant og si begynner jeg nå å bli litt fornøyd med resultatet.

Og jeg drister meg også til å tro at mange av dere lesere der ute også liker noe av det dere leser er. Besøksstatistikken har i den senere tid skutt i været. Og det gjør det verd å holde på for meg. Gjør det verd å satse enda litt mer.

Og det har jeg gjort. tok kontakt med webgeniet Tonny  fra QT Systems igjen for en liten stund siden med en lang liste, dette -skulle- jeg -gjerne -ha -forbedret -på- Metallsøkerposten -men -har- ikke -kompetanse -til- å- gjøre- det -selv. Har du mulighet til å hjelpe meg?  Om han hadde?  Tonny svarte, jo da, det går nok bra, og tok frem webhammeren sin. Tonny skuffet ikke sist gang, og heller ikke denne. I dag leverte han en ny forbedret utgave av denne bloggen.

Som består av følgende forbedringer. Den største er flytting av bloggen til en ny og raskere server. Forhåpentligvis vil det hjelpe dere lesere å rekke toget de morgenene du bare må lese Metallsøkerposten før du må på jobben. Ellers har det kommet opp en lenkeside som skal fylles opp med nyttige pekere til ressurssider innen metallsøking. Ny gjestebok er også på plass, og gjett om jeg blir glad hvis noen gidder å signere den? Og sist men ikke minst.  En masse forbedringer på den tekniske siden som ikke synes for dere, men gjør livet for meg som bloggeier, veldig mye enklere.

Så, stor takk til deg Tonny. Du gjorde det igjen. Har ikke noe bilde av deg å putte inn i denne artikkelen (bruker et annet i steden), men lover å ta en kranseskål for deg også.

 Og for dere andre som har tanker om egen webside. Hør med Tonny hvis dere trenger profesjonell hjelp.

Og snart kommer den første podcasten

Bare et bilde

6 Kommentarer

 1. Tonny

  Takk for skryt, setter pris på det. Og det bildet der er bedre enn hvilket som helst bilde av meg haha.

 2. Per S

  Man skal ha skryt når man har gjort seg fortjent til det Tonny. Og det har du jo igjen 🙂

 3. Jon-Åge

  Skryt skal du ha også Per,får ikke fullrost deg nok 🙂

 4. Per S

  Tusen takk Jon-Åge. Betyr veldig mye

 5. Ole Chr

  😀 av en eller annen grunn leste jeg kneskål. Sammen med webhammer hørtes blogging litt skummelt ut. Hva er _kranseskål_ egentlig?

 6. Per S

  Kranseskål er den drammen byggherren gir snekkerne når et bygg er under tak (tett):-)

Send inn en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Annonse

Arkiv

Follow metallsokerpost on Twitter