En metallsøker kan brukes til så mangt

av | aug 10, 2010 | Media | 1 kommentar

Jeg vet jo at det er mye en metalldetektor kan brukes til. Er noe blitt borte? Er det av metall? Veldig ofte kan det lokaliseres av en metallsøker. Jeg har funnet igjen alt fra forsvunnede traktorkjettinger til filmrekvisita som har blitt borte for fortvilte eiere.

Og så smykker da. Vet ikke om smykker er det som forsvinner lettest, men det er i hvert fall det som er dypest savnet hos folk flest. Kanskje ikke så rart. Mye historie blir borte sammen med et smykke. Når så smykket kommer til rette, får historien igjen lov til å fortsette. Til og med et nytt kapittel blir skrevet inn. Det kapittelet om den gang det ble funnet igjen.  Og noen ganger blir historien veldig spesiell.

Som historien i dagens Daily Mail. Historien om en to år gammel gutt som forteller at han vet hvor brorens gullkjede hadde blitt av. Han har nemlig svelget hele det 45 centimeter lange gullkjedet. Moren sliter litt med å tro han, men kjedet er jo borte, så hun tar med gutten til nærmeste sykehus.

Jo da, ved hjelp av, ja du gjettet riktig, en metalløker ble smykket lokalisert i barnets mage.Røntgenbilde bekreftet at ingen skade hadde skjedd . Les hele den fasinerende historien her.

Det hører vel med å nevne at kjedet fikk lov til å komme ut på en naturlig måte. Går ut fra at noen sto klar for å redde det da.

Så, kjære leser. Det er vel ikke tvil om at en metallsøker kan være nyttig til så mangt. Men det visste du vel alt?

arkivfoto

1 kommentar

  1. Terje Olsen

    hahaha… Spørs ikke om moren hadde laget en funntaske som hun hadde plassert nede i do 😀 Artig historie dette 🙂

Send inn en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Annonse

Arkiv

Follow metallsokerpost on Twitter