Dyktig metallsøker reddet dagen igjen

av | aug 15, 2010 | Søkeoppdrag | 6 kommentarer

Fikk en mail fra en dame. Hadde jobbet i hagen og vips så var gullarmbåndet hennes borte. Ikke en helt ukjent situasjon for oss metallsøkere. Dessverre passet det dårlig inn i mitt tidsskjema. Hadde et håp om å rekke det torsdag ettermiddag, men så at den planen sprakk like elegant som håpet om å ha valgt den raskeste køen på et postkontor.

 Men dama måtte jo hjelpes så her var gode råd dyre. Min løsning var enkel. Min løsning het nemlig Ole Christian. Hjerte av gull og en racer med søkeren. Forrige oppdrag jeg overlot til han, ble glitrende gjennomført i plaskende regnvær, så det passet bra i dag med et solskinnsoppdrag. Og Ole pleier ikke å si nei, og ikke pleide han det i dag heller. Noterte seg de opplysningene han trengte og sa at jeg skulle få tilbakemelding ganske snart.

Og her er tilbakemeldingen, direkte fra Oles tastatur:
Funnet etter ca 25-30 minutter. Lå ca 10cm. dypt. Var litt skeptisk når jeg begynte, da det var et stort metall gjerde rett ved der det var mistet. Det ga et litt grumsete signalbildet kan jeg røpe. Stolpene ga flotte signaler, men ble raskt skilt ut. Veldig glad når jeg fant det, og det ble jammen eieren også. Morro.

Men til dere som tror dagen endte der. Dere er så på feil vidde. Mens min venn jaktet forsvunnet armbånd og jeg var opptatt på annet hold, ringte telefonen min igjen. Er det ikke rart hvor intens en telefon er, når man er travelt opptatt med noe? Denne gangen gjaldt det en flott ring. Gull med diamant, og borte var den. Men en forsvunnet ring ga ikke meg mer tid til leting enn et forsvunnet armbånd. Og denne var mistet på et offentlig område med mye folk. Heiv meg på tråden til Ole Christian igjen.

En usedvanelig blid stemme møtte meg i andre enden. Han hadde akkurat funnet armbåndet, og var veldig klar for et ringoppdrag, så jeg dirigerte han ned på ringveien (he he)og videre i riktig retning.  Og tilbakemeldingen fra Ole tikket inn litt senere:

 Ringen ble tatt av for å skifte bleier. Bæsj og diamanter er jo som kjent ingen god kombo. Men ringen havnet nok ikke i lommen som planlagt. Eieren hadde et godt overblikk over hvor ringen kunne ligge og etter 4-5 minutter ble den forent med en veldig lykkelig eier. Det var jammen morro. Så i dag har jeg gjort to jenter blide, og det er jo ikke så galt. Vi snakkes.

Flott jobba Ole Christian. Ble mange glade mennesker denne dagen, takket være deg. Så du får bare holde mobiltelefonen på, så ringer jeg nok snart igjen. Må bare vente på litt regnvær. Sånn at jeg ikke skjemmer deg helt bort, mener jeg.

Lykkelig gjennforening

Veldig glad

6 Kommentarer

 1. Gary Brun

  Well saved.

 2. Per S

  Thanks mate

 3. Jimmy

  Bra jobba gutter 🙂

 4. Per S

  Det er vel Ole Christian som fortjener skrytet her. Men jeg sier takk takk allikevel 🙂

 5. Ole Chr

  Takk for skryt, men det er nå egentlig jeg som skal takke Per. Å se disse blide jentene når de får igjen smykket er egentlig ubeskrivelig godt.

 6. Per S

  Den takken og skrytet må du nok bsre leve med Ole Christian 🙂

Send inn en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Annonse

Arkiv

Follow metallsokerpost on Twitter