Metallsøkerposten på twitter

av | jul 23, 2010 | Nyheter | 1 kommentar

Jada, det ble et par søkerturer etter forrige innlegg. Har bare ikke fått tid til å skrive historiene ennå. Men de kommer nok.

Jobber litt med forandringer på Metallsøkerposten om dagen, og ting tar tid. Spesielt når man ikke er veldig datakyndig. Og jeg må nok bare innrømme at det er nok i den klassen jeg stiller. Klassen for oss som ikke er så datakyndige altså.

Men forandringer skal det bli. En del som synes, og en del som ikke gjør det. Sånn med en gang i hvert fall.

En av de som synes, kom på plass i dag. I dag kom endelig Metallsøkerposten seg på twitter. Dere finner en sånn boks nede på venstre side. Har nemlig hørt mye om twitter og enda mere om at jeg måtte få meg en konto der.

Så da måtte jeg vel det da. Ikke fordi jeg forstår så veldig mye av det, men forhåpentligvis vil det rette seg, bare jeg får feilet nok. Og det med feiling har jeg jo en del erfaring med, så det går nok bra.

Så for dere som vil følge Metallsøkerposten på twitter. Nå har dere muligheten. Og twittersiden finner dere her

1 kommentar

  1. www.Detektor.no

    Godt å se deg på Twitter Per! Twitter kan være en bra informasjonskanal og jeg bruker det selv for å informere om metalldetektornyheter og kampanjer, men dette er fortsatt nytt for folk flest og det er mange som ikke helt forstår nytten.

    Så derfor tenkte jeg å si hvorfor jeg er glad for at du nå er kommet deg på Twitter.

    Jeg har flere Twitter venner som skriver om ting jeg interesserer meg for. Et tema jeg interesserer meg for er metallsøking og på Twitter kan man lage liste med kontakter som skriver om metallsøking. Ofte avsluttes en twittermelding med en link til en side for mer informasjon. Det kan være en interessant artikkel i en nettavis/blogg eller info om et nytt produkt. Det er således enkelt å holde seg oppdatert.

    Jeg regner med at du tenker å melde på Twitter hver gang du har lagt ut en ny artikkel på bloggen din, slik at de som følger deg får beskjed og dermed kan klikke seg rett inn på artikkelen din. Slik det er i dag må lesere av denne bloggen gå til sidene dine for å se etter ny artikkel. Det er jo hyggelig for besøksstatistikken din, men tidkrevende for dine ivrigste lesere som i spenning sjekker bloggen din flere ganger om dagen:)

Send inn en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Annonse

Arkiv

Follow metallsokerpost on Twitter