Hvis du ikke metallsøker akkurat nå…

av | apr 29, 2010 | Nyheter

Hvis du ikke er ute og metallsøker akkurat nå, men i stedet kaster bort tiden din med å lese tullet jeg skriver, vel da får du nesten skylde deg selv. Og når du er ferdig med det, å skylde deg selv mener jeg, så lurte jeg bare på om du kunne være snill å heve blikket litt og ta en titt opp på der adressen til denne bloggen står.

Ser du det? Den nye adressen? Og det er det mye av denne uka har dreid seg om for min del. Tiden var kommet for å prøve å utvikle Metallsøkerposten ytterligere. Og dermed hev jeg meg på med friskt mot. For å flytte til nytt domene.

Blir mye søvnløshet av slikt. Sto fort fast, når det kom til flytting av databaser og andre fremmedspråklige og uforstårlige utfordringer.  Mange timer ble brukt på forskjellige webforum for råd og veiledning. Fant masse nyttig informasjon der, men hva hjelper det når jeg ikke forsto hva ordene de brukte engang betød.

Tirsdag kveld ga jeg opp. Hadde ikke lyst til å få hele bloggen slettet grunnet min ukyndighet heller. Det vil si, akkurat da, på tirsdags kveld, var lysten til å slette hele Metallsøkerposten, ganske så fremtredene. Men kunne jo ikke det. Løsningen måtte bli profesjonell hjelp.

Et navn jeg hadde fått med meg  på de timene jeg i fortvilelse hadde rota rundt på webforum, var Tonny fra firmaet QT Systems. Litt utenfor normal arbeidstid, men jeg tok sjansen, og sendte en forespørsel. Ikke mange minuttene gikk. og så var Tonny på telefonen. Denne mannen så ikke problemer, bare løsninger.

Jeg forklarte hva jeg ville ha gjort. Han forklarte at det skulle nok gå greit. Jeg spurte om det var noe mer jeg lurte på. Han ga meg nyttige tips. Jeg sov mye bedre den natta. Fantastisk.

Selv om Tonny satt mange mil unna meg, var det nesten så jeg hørte at det ble hamret og snekret nede i databasene mine. Og i dag var han ferdig. Kjapt, effektivt og alt utført som jeg ønsket det. Pluss litt til. Selvfølgelig kostet det litt, men det var verd hver krone. Nå er nemlig Metallsøkerposten klar for mange nye år på nett.

Og dere, kjære lesere, har ikke dessverre ikke muligheten til å se så mye av det som Tonny har gjort. Det aller meste ligger jo bak de sidene dere ser. Men de mest observante av dere kan kanskje legge merke til at alle hjelpetekster er nå på norsk. I tillegg har det kommet opp et bildegalleri. Dog, ikke helt ferdig ennå, da jeg må bruke litt tid på å legge inn bildene.

Så da er det en liten jobb til som står igjen. Og den jobben, kjære leser, lurer jeg på om du kan ta. Om du kan være snill å oppdater bokmerkene dine til den nye webadressen. Og til dere som har lenker hit, om dere kan være snille å forandre dem. Den nye adressen er da www.metallsokerposten.no . Og ikke før er dere ferdig med det, så synes jeg dere skal ta dere en velfortjent tur ut med metalldetektorene deres. Eller finne på noe annet hyggelig å fordrive kvelden med.

Og til deg Tonny. Tusen takk

0 kommentarer

Annonse

Arkiv

Follow metallsokerpost on Twitter