Stille tid

av | jan 9, 2010 | Nyheter | 2 kommentarer

Takk til kulda. Har jeg klaget på kulda før, så angrer jeg litt på det. For nå er det kaldt. Så kaldt at det er ikke det minste gøy engang. Denne helgen for et år siden var jeg og Ronny ute på en fin søketur i sjøen. En sånn tur blir det nok ikke noe av denne helgen. Mulig det bare er meg som er litt treg, men dette pratet om klima og oppvarming. Vel, det skjønner jeg bare ikke noe særlig av.

Tjue blå reduserer søkeropplevelsene til i nærheten av null. Og da blir det jo ikke veldig mye å skrive om på denne bloggen. Men godt nytt år kan jeg i hvert fall ønske dere alle, så det passer jeg på å gjøre nå. Godt nytt år til dere alle. Må 2010 være året du fant din skatt.

Har litt å tusle med allikevel om dagen, så man får jo tiden til å gå, inne mellom henting av ved og tining av bil. Jobber med et par prosjekter, som tar en del tid. Kommer ikke til å fortelle så mye om disse enda, men det er planer jeg har stor tro på. Dere får følge spent med. Kan vel kanskje røpe så mye som at det har med metallsøking å gjøre. Og det hadde dere vel ikke regnet med, tenker jeg.

Ellers er det jo en fin tid for lesing av bøker. For tiden er jeg dypt engasjert i en bok om rensing av funn. Flott bok med mange gode tips. Skrevet på engelsk, så det går ikke mer enn to kapitler på vedkubben. men det er greit nok. Litt metallsøkerblader bli det også tid til. Har jo sin sjarm det også. Pledd, sofakrok, fyr på peisen, godt i glasset og abstinesdempende lesestoff.

I morgen tidlig skal jeg faktisk ut på et lite søkeoppdrag. Bestillingssøk etter forsvunnet gjennstand i snø. Kjenner jeg er litt skeptisk til det med tanke på utetemperaturen, men på den annen side skal det bli deilig å få søkt litt igjen.

2 Kommentarer

  1. Ole Christian Fjeld

    Hei. Godt Nytt år!. Vet du om en «hvilke land er det lov å søke i» liste noe sted? Skal til kina om en drøy mnd, og lander i Hong Kong og vurderer å ta en dag eller to der på stranda.

    Vet du noe sted jeg kan finne ut om det er lov eller ikke? «Metal detecting Hong Kong» gir endel resultater på google, men ikke de jeg vil ha….

    Også,,,mens jeg husker det, vaskes ting ned og bort i sanda på slutten av sesongen, eller finner man de nå tror du?

  2. Per S

    Hei Ole Christian. Godt Nytt år til deg også. Har sett noen lister et eller annet sted, men kan ikke huske at Kina var nevnt. Kanskje de kan svare deg på den Kinesiske ambasaden. Når det gjelder sanden på strendene er mitt inntrykk at årstiden ikke spiller så stor rolle. Vær og vindrettning er nok en større faktor. Har ikke merket noe større forskjell på fangsten på sommer og vinter.

Send inn en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Annonse

Arkiv

Follow metallsokerpost on Twitter