God Jul

av | des 23, 2009 | Tips og triks | 6 kommentarer

Så ble det ikke flere søkerturer. Kulda satte en effektiv stopper for det. Og det var jo ikke bare akkurat litt kulde som dukket opp.  Vurderte en stund et par søk i sjøen, men når gradestokken stuper under ti frosne. Ja da, kjenner jeg at jeg får influensasymptomer, bare ved tanken på å stupe ut i.

Måtte nok bare innse at 2009 sesongen var over. Satte meg ned her forrige dagen å tømte metallsøkere for batterier. For dere som leser denne bloggen og i tillegg er så heldige å eie en metallsøker eller to. Husk å ta ut batteriene nå. Trist start på neste sesong å møte en søker med kontrollboksen full av batterisyre. Det har hverken du eller den fortjent.

Litt rengjøring og stell fortjener vel også den kjære detektoren din. Bruk litt tid på dette. Før du vet ordet av det er det klart for en ny søketur og da er det godt å ha søkeren klar for fight og nye funn.

For meg er denne stunden også en fin anledning til å se bakover på sesongen som gikk. Mimre litt over fine funn og turer. Nye og gamle vennskap. Bare la tankene fare, mens man skraper enda et lag søle av metallsøkeren. Fint det.

Tenkte jeg skulle skrive litt om disse tankene. Og det skal jeg. Men først gjenstår det litt juleforpliktelser som må tas unna. Handlig, pynting og alt annet som hører høytiden til. Mye stress, og litt hygge også.

Så da står det vel bare igjen og ønske deg, kjære leser, en riktig god og fredelig jul, med ønske om at søkernissen putter noe fint under treet ditt.

 GOD JUL

PC220521

6 Kommentarer

 1. Ole Chr. Fjeld

  En velsignet høytid til deg og dine Per, og tusen takk for mange timer med underholdende lesning.

  Ta ut batterier ja,,,lurt, men først skal jeg ta den ut av bilen 😀

  Fikk du testet Deus noe mere?

 2. Per S

  Takk skal du ha Ole Christian, og takk for alle kommentarene du har bidratt med, gjør det morsomt å skrive da. Ta søkeren ut av bilen kan nok være lurt ja. Fikk testet Deusen mere ja og den imponerte såpass at jeg nå er eier av en. Kommer rapporter og tester etter hvert. En velsignet Jul til deg og dine også. Per

 3. Marit

  Ønsker deg og dine en riktig god jul og et godt nytt år!

  Takk for mye artig lesing, gleder meg like mye hver gang jeg ser det har kommet et nytt innlegg her. Du er utrolig god til å skrive, så fortsett med det!

 4. Per S

  Takk for det Marit. Betyr mye. En riktig god jul og godt nyttår til deg og dine også. Per

 5. Per Kristian Bjor

  Riktig god jul til deg og dine, Per. Vi får vel finne på noe å bruke dette litt ufrivillige søke avbrekket til. Tror vi kan finne på noe inntressant.Håper jeg også får en sånn pakke under treet. DA hadde det blitt julaften,da.Selv om du nå ikke får søkt noe særlig,får du kansje mer tid til å skrive på denne bloggen.Det håper jeg. Takk for alle fine turer i året som har gått.

  Leste i en avis att Frelsesarmeen ser ut til å få inn 21 mill. i grytene sine i år. Sånnt gleder meg.

  Julehilsen til alle fra PK
  God jul!

 6. Per S

  Hei PK. En riktig god jul til deg og dine også. Vi har nok prosjekter å jobbe videre på, vi to, så vi skal nok få tiden til å gå allikevel.Kan se ut som det blir en del planlegging. Og litt skriving skal det vel også bli tid til, Akkurat vært ute med freseren for å bidra med mitt til at snøen forsvinner igjen. Og nissen har helt klart vært snill mot meg i år. Første Deus i Norge så vidt jeg vet :-). Takk til deg også for mange flotte turer, og det er nok bare starten på mange flere. Per

  Hurra for Frelsesarmeen, de fortjener hvert øre.

Send inn en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Annonse

Arkiv

Follow metallsokerpost on Twitter