Syk og oppdatering av Metallsøkerposten

av | nov 13, 2009 | Nyheter, Søkerturer, Søking på land | 3 kommentarer

Ikke mye søking på meg i det siste, og nettopp av den grunn har jeg ikke hatt så mye å skrive om heller.

Fikk meg i det minste en liten tur ut forrige fredag. Kjente at jeg ikke var i noe overdrevet form da jeg sto opp, men vurderte det til at jeg trengte nok bare en rask jordetur før jeg skulle på et møte, for å rette på formen. Dårlig form har ofte latt seg kurere med litt frisk luft og fine funn, men ikke denne gangen. I hvertfall hjalp friskluften nada. Og den medisinske effekten av fine funn fikk jeg ikke muligheten til å teste denne kalde morgenen.

Hadde kommet ganske så langt utover jordet, mens jeg småfrøs og svettet om hverandre, da dagens første brukbare signal kom. Kjente jeg nesten ikke orket å grave på det, så dårlig som jeg følte meg . Måtte overbevise meg selv om at jeg,  tross alt  fremdeles pustet, så et hull i bakken måtte det bli. Og opp av bakken kom det en spenne.

Dette var jo spennene (ha ha, I kill myself) . Spøk til side. Liker å finne spenner. Man ser hva det er, og de er mulig å noenlunde tidsbestemme. Finnes faktisk bøker som omhandler gamle spenner. Min var ikke så veldig gammel, men fra 17-1800 tallet er den nok. I ganske bra stand var den også. Morro å finne den.

Det kan man derimot ikke si om turen tilbake til bilen. Svettet, frøs og koste meg ikke i det hele tatt, der jeg vandret over , for anledningen i hvertfall, endeløse jorder.

Klesskift og et møte senere, ringte jeg fredagskvelden inn. Hadde stor søkerplaner for denne helgen, men etter hvert som kvelden skred frem, skjønte jeg at de planene nok ikke ble noe av.

Mens utetemeraturene sank, økte kroppstemperaturen min. Mistanken om svineinfluensa slo følge med kroppstemperaturen. Var en febervarm skattejeger som sovnet tidlig denne kvelden.

Og det var en like febervarm skattejeger som måtte avlyse alle søkeavtaler med gutta, og sende frua på apoteket, lørdags morgen. Gutta fant ikke noe heldigvis, kona er motebevisst og kom hjem med en pakke tamiflu, og jeg sov stort sett hele helgen.

Nå er det jo sånn da, at alle andre former av forkjølelse og influensaarter ikke er blitt borte selv om det er svineinfluensaen som gjelder om dagen. Tror ikke det var den jeg hadde nemlig. I så fall har jeg vært heldig med min runde. Var ikke i så verst form da mandagen meldte seg.

Litt slapp og hoste som ikke slapp, har plaget meg hele uka, så jeg dedikerte denne uka til mest mulig innendørsaktiviteter. Og det har vært nok å ta tak i.

For eksempel så har bloggen du leser akkurat nå fått seg en liten overhaling. Mye som ikke synes og noe som gjør det. Og for en som meg, som ikke har noe greie på data, blogger , hjemmesider å sånn, blir det faktisk en del arbeid etter prøv og feil metoden. Så får jeg bare håpe at dere liker forandringene.

Oppe til høyere finner dere nå en boks hvor det kommer nyheter om metallsøking. Disse er sakset fra andre media,og blir byttet ganske ofte . Håper dere finner noe av interesse å lese der, selv om jeg somler litt med mine artikler. Nede til venstre finner dere en metallsøkervideo fra en tur Gary og jeg hadde. Vil nok komme flere etter hvert.

Et lite julegavetips finner dere også på siden. Trykker dere der kommer dere til siden jeg kaller torget. Denne siden er ment som en side for kjøp og salg av metallsøkerrelaterte ting og tang. Så har du ting og tang av den arten, som du ønsker å bli kvitt, så send meg en mail og du har annonsen din på et nettsted mange metallsøkerintresserte mennesker besøker. Eller kanskje det er noe du ønsker å kjøpe. Fremgangsmåten blir den samme.

Og snart er det helg

PB050457

3 Kommentarer

 1. Martin

  synes du har fått ny logo også jeg? eller har jeg bare ikke lagt merke til den før?

  Kul var den hvertfall!!

  Jeg har et prosjekt til våren/sommeren som jeg gjerne vil invitere deg på. Mao vi trenger litt undervannssøking i en veldig spennende dam.. jeg sier ikke mer, men håper du finner en dag eller to i sommer!

  mvh
  Martin

 2. Per S

  Joda ny logo Martin. Driver stadig med småjusteringer og denne fikk jeg hjelp til av min gode venn og jaktkamerat,Gary med.

  Og Martin. Dagene til sommeren er alt satt av 😀

 3. Martin

  cool, lover deg et interessant søkeområde og tar kontakt når eksamenshelvete er over i Juni…
  mvh
  Martin

Send inn en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Annonse

Arkiv

Follow metallsokerpost on Twitter