Sånn kan det gå altså, for noen

av | nov 4, 2009 | Media | 0 kommentarer

Tenk deg at du er på jakt etter en ny hobby og valget faller på metallsøking. Masse gode grunner, spør du meg,  til at valget skal falle på akkurat den hobbien . Frisk luft, spenning, mosjon og her kan jeg holde på en stund, med gode argumenter,  kjenner jeg.

Vel, tenk videre. Så langt tenker du, at du kjøper deg en søker. Du finner deg litt metallgjennstander hjemme på kjøkkenet og trener litt, mens du tenker på den morsomme mynten du håper å finne.

Så er det tid for første prøvetur. Du parkerer bilen og rusler avgårde. Starter søkeren og setter igang. Før den første timen av din nye hobby har gått, får du et fint signal. Kan det være den morsomme gamle mynten, mon tro.

Men det er  ikke den mynten. Det er en over to tusen år gammel gullskatt som du har avdekket. Anslått verdi, rundt ti millioner norske kroner. Er det mulig å tenke seg at noe sånt kan hende. I din villeste fantasi kanskje, men ikke i virklighetens verden.

Feil. 

Det hendte for ikke lenge siden. I Skottland denne gangen.

Engelske og skotske aviser er i dag fyllt opp med historien om trettifem år gamle David Booth, som akkurat opplevde dette.

 Mr. Booth  gjorde det riktige. Meldte inn funnet til rette myndigheter som helt klart også  lot seg begeistre.

Les hele historien i Daily Mail sin versjon her

0 kommentarer

Send inn en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Annonse

Arkiv

Follow metallsokerpost on Twitter