Tips og triks for metallsøker entusiasten

av | sep 10, 2009 | Tips og triks | 1 kommentar

Har bestemt meg for å lage en liten tips og triks seksjon på dennne bloggen.

Gjennom en del år i denne hobbien har man jo lært seg en del små og større triks og knep som kan gjøre metallsøkerlivet litt enklere. Noen har jeg funnet  helt av meg selv ved  egen erfaring, andre har jeg funnet på nettet og noen har jeg fått direkte av søkervenner fra hele verden.  

Tenkte jeg skule dele disse triksene med dere der ute etter hvert. Vet jo at det er mange metallsøkermennesker der ute som leser sidene mine og kansje vil ha nytte av dem. 

Noen av dere er nye i hobbien og kan ha utbytte av mange av tipsene. Andre av dere har sikkert mye mer erfaring enn meg og kan alle fra før. Men kansje dere kan maile meg noen tips som jeg kan legge ut her. På den måten kan jo flere få glede av dem.

Er dette en god ide???

PA310107

1 kommentar

 1. Christian D-H

  Hei.
  Tips og triks er alltid en god ide – det er nok en del som synes at en metalldetektor kan fremstå som avansert og high-tech, har brukt litt tid på US og UK MDforum og det har vert informativt.
  Norsk metalldetektor forbund har «lukkede» sider, members only og det gir vel ikke akkurat inntrykk av at metalldetektor er noe for folk flest. Er det for å verne om lokasjoner og funn er det forståelig, er det for å holde litt mystikk og hype oppe er det jo lite til gavn for publikum.

  På find’s treasure forum ligger det en PDF som er dedikert til Fisher F5 samlet fra erfarne detektoristers erfaringer og svar på spørsmål, den er til fri bruk og jeg tror at flere gode tips triks tråder vil gjøre susen.
  Kikk litt på denne F5 «bibelen» og ta på nybegynner brillene – den PDFen er utrolig bra og så lett forklart så forsvinner mye av begrepsforvirring og usikkerhet.
  http://www.mediafire.com/?r2mm2fv2ymt7ose

  Så vil jeg også tro at om du legger til et forum på metallsøkerposten.no som er uavhengig ifht klubber/foreninger og importør/salg så vil det bli et hovedforum for metalldetektoristene i Norge.

  Kjempe bra side du har laget.

Send inn en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Annonse

Arkiv

Follow metallsokerpost on Twitter