La andre finne deg.

av | sep 14, 2009 | Tips og triks | 2 kommentarer

Tips og triks

Hei dere metallsøkervenner. Har dere lagt merke til hvor usansynelig langt unna bilen  dere kan havne når dere er ute med søkeren. Det merker man som regel først når man skal prøve å finne igjen bilen sånn mot slutten av dagen. Kilometerne går fort unna der man går i sine egne tanker.

 Husk bare da at bilen har havnet like langt unna deg, som omvendt.

Tenkt senario. Du har endelig fått tillatelse til å søke på jordene du har ønsket så lenge. Du parkerer på det stedet på gården du er helt sikker på du ikke står i veien, og setter deg selv og utstyret i marsj mot et sted langt der ute.  Men du tok feil. Du står nemlig veldig i veien for gårdens traktor. Tror du bonden er blid når han finner deg etter å ha brukt deler av arbeidsdagen sin på å finne deg?

Eller, gutta som pleier å sjekke om du bruke bilbelte, finner bilen din forlatt langs en øde landevei eller skogsbilvei, litt feilparkert. Deg derimot, finner de ikke.  Kan bli alt fra inntauing til leteaksjon av sånn.

Kunne gitt mange eksempler her, men jeg tror dere skjønner tegninga.

Og løsninga: Opprett et dokument på PC. Skriv,  Metallsøking og mobilnummeret ditt. Jeg lagde mine i A5 størrelse. En liten runde i en lameneringsmaskin og du har et skilt som holder lenge og tar liten plass.

Legg det i frontruta når du parkerer, og han en flott dag langt unna bilen.

P5010515

2 Kommentarer

  1. Tore N

    Et annet tips er å lage seg magnetplakater i A4 format, med navn, mobilnr og metallsøking pågår på.
    Klistre en eller flere på bilen når en kommer fram til søkestedet.

  2. Per S

    Hei Tore. En meget god ide. Takk for tipset. Mvh Per

Send inn en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Annonse

Arkiv

Follow metallsokerpost on Twitter