Oppdatering, ny blogg og skrivesperre

av | aug 31, 2009 | Søking på land | 0 kommentarer

IMG_4893Hei alle.
Blir alt for lenge mellom hver gang jeg skriver nå. Er klar over det, og ber så mye om unskyldning. Har noen dårlige grunner for det.
For det første har det ikke blitt så mange søkerturer i det siste som jeg hadde håpet. Hverdagen har blitt fylt med andre ting. Både arbeidsmessig og privat. Noen turer har det dog blitt. Senest i går faktisk. Ikke de store funnene. Mye mynt, men lite annet. Det vil si, for et par uker siden fant jeg en soppsanker. Var ivrig opptatt med søking på en gammel strand, da jeg så en kar som kom brakende ut av buskene. Han fikk øye på meg og kom rasene bortover gressletta. Kjente jeg ble litt skeptisk da jeg så den store kniven hans, men slappet av da jeg så soppkurven.
Og det var ikke noe grunn til panik. Han hadde bare ganske enkelt gått seg bort. Lurte på hvor han var og hvor bilen hans kunne være. Det første spørsmålet kunne jeg svare han på, men det andre krevde litt mere innsats. Puttet han og sopputstyret inn i bilen min og kjørte litt rundt. Og etter en del små og større veier dukket bilen opp. For å si det sånn, han hadde gått langt.
Har også besøkt stedet med det gamle pensjonatet. Fortsatt helt gjenngrodd, men fant da en gammel emaljebrosje.
For det andre. Dette er mitt innlegg nummer etthundreog seksten på bloggen. Kjenner at det begynner å bli vanskelig å finne nye ting å skrive om. Jeg mener. hvor interesant kan det bli å lese om at jeg graver opp kronestykker. Skrivesperra sitter godt nå. Mener ikke at jeg skal slutte å skrive om det, mener bare at jeg får skrive om de turene som kan være av interesse for deg som leser bloggen også. Ser jo på mail og tilbakemeldinger at det finnes mennesker der ute som liker historiene mine. Og ikke minst, jeg liker å skrive.
Så, hva gjør jeg? Jo. Jeg har blåst liv i en ny blogg. Kaller den Skattejegerens tankespinn og du finner linken ut til venstre. Her har jeg tenkt å skrive litt om ting som ikke har så mye å gjøre med metallsøking (de historiene kommer fortsatt her). Har tenkt å skrive litt om tanker jeg har og betraktninger jeg gjør. I en salig blanding. Skrive det jeg føler for. Litt for enhver smak. Særlig min. Der og da. Skrev det første innlegget der i dag. Gi gjerne tilbakemeldinger og kommentarer.
Vel som sagt. Skattejakthistoriene vil fortsatt komme her, og andre historier og infall kommer der.
Men nå om dagen tar bøndene kornet og jeg har noen avtaler på noen fine jorder. Så bare regnet roer seg litt nå, så dukker det nok opp nye søkerhistorier.

0 kommentarer

Send inn en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Annonse

Arkiv

Follow metallsokerpost on Twitter