Å sånn går nå dagene…

av | jan 27, 2009 | Behandling, Funn | 0 kommentarer

.. uten å få søkt. Vært stille fra meg en stund nå. Sikkert noen som synes det er helt ok, men for meg er det jo sånn at lite å skrive om, er ensbetydene med lite søking.
Har fått gjort litt de siste ukene da. Arbeidslokalene mine har økt en del i størrelse. Noe som har påført meg betydlige mengder med ominnredninger og andre nødvendige oppgaver. Men det har blitt bra, spør du meg.
Været har ikke akkurat oppfordret til de store søkeutfluktene heller. Ronny og jeg hadde store planer for lørdag om en liten tur til fjorden (rettelse: i fjorden), men to trøtte og gråtkvalte stemmer avgjorde ved syvtiden lørdags morgen (pr telefon), at vi måtte nok overlate dagens uteaktiviteter til isbjørn og pingviner. Været passet best for den type skapninger, denne dagen.
Brukt litt tid i det siste på rensing og sortering av fjorårets funn. Jaggu er det en del som skal shines etter fjorårets sesong. Har fått laget i stand et lite labratorie til den type aktiviteter. Her rengjøres og sorteres funn til den store gullskatten. Myntkataloger og internett er også flittig i bruk.
Har hatt en endel besøk også. Stadig skattejegere, i de fleste aldre, som kommer innom. For å rense noen funn, juge litt om tidligere og fremtidige turer, se en søkerfilm eller dele erfaringer og undringer.
Søndag for eksempel, var mine venner med det unge talentet (se tidligere i bloggen) i spissen på besøk, for å rense litt funn. Den ringen ble blank den. Flott jobb.
Ronny renser mynter, hjelper til med ominnredning, prater tull og drikker kaffe om dagen. Og mange andre er innom også.
Jeg undrer meg stadig over hvor heldig jeg er, som får lov til å ha så flotte venner, som deler disse interessene med meg. En kaffekopp blir fort så mye mer. Og det er plass til flere.
Men nå, nå er det på tide at vinteren roer ned litt…
P1250120

0 kommentarer

Send inn en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Annonse

Arkiv

Follow metallsokerpost on Twitter