Mere værproblemer

av | jun 5, 2008 | Søkerturer, Søking på land | 0 kommentarer

Nå er det varmen. Er det ikke det ene, så er det ikke det andre heller, som en kompis pleier å si. Er ikke overdrevent mye man orker i denne varmen. Men er man søkeravhengig så er man. Så da er det bare å ofre seg og ta turen.

Beste stedet under disse tempraturer er strendene. De fleste andre søkersteder blir bare for grusomt. Men det er vist ikke bare jeg som har funnet ut det. Folk tyter inn på strendene, og får dem til å minne om selkolonier. Greit nok, for det er jo sånn det blir snaks å plukke opp for oss skattejegere tross alt. Hadde de enda bare lagt fra seg godsakene og forsvunnet igjen, hadde det jo vært greit. Men neida, de bare blir og blir og blir. Ikke noe særlig å søke blandt luftmadraser, iskremsøl og nysgjerrige unger i sin mest masete alder. Been there, done that. Gidder ikke det mer. Da er det bedre å forandre jaktsesongen til veldig tidlige morgener, og enda senere kvelder.
I går for eksempel, lignet strendene relativt mye på det norske vinmonopol lille julaften morgen. Fant meg litt ledig tid utenom normal badetid, tok sjansen og dro avgårde. Fant mye folk og lite synelig sand, men til slutt fant jeg da en strand som ikke så ut som en scene fra filmen Happy Feet.
Fikk søkt litt, og på den måten dempet de verste abstinensene. Greit med mynt ble det også. En av dem virket helt gresk på meg, og det viste det seg at den var også. Første mynt jeg har funnet fra landet med de tidligere store tenkere og god tzasiki. Smykke nummer trettisju for i år meldte seg også. Desverre lå kamera trygt igjen hjemme, så noen stemningsbilder blir det ikke denne gangen.
Ser at behovet for noen veldig tidlige morgensøk i helgen begynner å gjøre seg fremtredene, og værmelderdamene har sagt noen hyggelige ord om litt mere folketomme strender til uka.

0 kommentarer

Send inn en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Annonse

Arkiv

Follow metallsokerpost on Twitter