Metallsøker og skribent?

av | jun 17, 2010 | Nyheter | 0 kommentarer

Er du det? Og i tillegg har lyst til å kunne vinne en liten premie. Vel, les videre.

 Men først litt forhistorie.

Gjennom ganske lang tid har jeg nå prøvd å holde denne bloggen gående. Ganske mange artikler har det blitt. Noen ganger har de kommet tett, andre ganger har det vært litt tørke på historiene.  Noen ganger har jeg vært fornøyd med historiene mine, andre ganger ikke like imponert.

Har tenkt litt i det siste. Ikke så ofte det skjer, men i det siste har det faktisk skjedd flere ganger. At jeg har tenkt litt altså. Hvorfor driver jeg med denne bloggen egentlig?

Vel, jeg er glad i å skrive og jeg elsker å drive med det jeg skriver om. Og det er jo et par gode grunner. Flere sterke vennskap og gode kontakter har blitt bygget, med mange spennende opplevelser som resultat av de. Hyggelige tilbakemeldinger og stadig flere faste lesere kjennes også godt. Ingen grunn til å gi seg da.

Til tross for dette, har jeg nå lyst til å ta det hele ett skritt videre. Etter å ha kjedet dere til døde med mine historier over en lang periode, har jeg nå lyst til å høre deres metallsøkerhistorier. Og jeg er vel ikke alene om det. Skulle nemlig ikke forundre meg om alle de andre leserne av Metallsøkerposten hadde satt pris på å lese din beste metallsøkerhistorie. Jeg vet de finnes, jeg har hørt mange av dem, og det hadde vært et hyggelig avbrekk fra bare mine historier. Kan jo i sannhetens navn bli litt ensformige de i lengden. Ikke for at jeg kommer til å trappe ned på skrivinga av den grunn, men rett og slett for å få litt mer variasjon og ikke minst mer kontinuitet (heter det det?).

 Så har du en liten skribent i magen og en god historie, sett bort metallsøkeren din et lite øyeblikk, og grip tastaturet fatt. Historien sender du til

post@metallsokerposten.no 

Om du tjener noe penger på det? Neida, ikke ett øre. Men blir historien din publisert (og terskelen er ikke så høy) så vanker det både heder og ære. For ikke å snakke om hvor mye du gleder andre søkerinteresserte lesere. Og det er en god følelse nemlig.

En liten premie til beste historie må det jo bli i tillegg til all heder, ære og god følelse. Og denne gangen kommer premien fra min gavmilde venn og kollega Gary Brun. Innhaver av mange store internasjonale metallsøkersider, som for eksempel MLOTV. En egen web videokanal for metallsøking.

Så denne gangen blir premien for beste historie , et eksemplar av filmen, The Shallow Water Hunting explained. En flott og lærerik film om metallsøking i vann, med spennende opptak fra England og Norge. Mer om filmen kan du lese her. Noen smakebiter er det også mulig å se.

Fordelen jeg har ved å eie en blogg er jo at jeg bestemmer, så derfor bestemmer jeg herved at jeg er jury og dommer, og at denne konkurransen varer frem til 1.august 2010.

Og du, skulle du ikke ha en skribent i magen, men allikevel ha en historie som du tror kunne ha interesse for andre, ta kontakt, så skal vi se hva vi får til.

Så herved erklærer jeg første skrivekonkurranse i Metallsøkerpostens historie som åpnet.

0 kommentarer

Send inn en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Annonse

Arkiv

Follow metallsokerpost on Twitter