God Jul

av | des 23, 2008 | Funn, Søkerturer | 0 kommentarer

Så ble det ikke mer søking i år da. Ikke bare dagene som ble kortere, men hele døgnet. Virker i hvertfall sånn. Desember bare fløy avgårde. Snø, kulde og møtevirksomhet får også ta sin del av skylden.
Selv om det ikke har blitt noe søking denne måneden reint fysisk, så har hjernen vært i arbeid. Nye spennende søkerområder, for neste år, har blitt funnet. Mang en sen kveldstime har blitt avviklet med nesa godt planta i gamle kart og historiske bøker. Tillatelser har blitt innhentet, og man sover jo godt når man har funnet av en gjemt skatt å drømme om.
Alt dette er jo abstinensdempene, men fjerner dem jo ikke. Hatt noen tunge stunder mens jeg fjernet batterier fra metallsøkerene for i år. Må innrømme det. Skulle så gjerne søkt litt mer før 2008 slukket lyset og takket for seg. Kanskje romjula åpner for ett lite søk? Har ikke pakket batteriene veldig godt ned.
Men alt i alt har det vært et fint år. Mange spennende turer, opplevelser og funn. Flotte stunder alene og med gode venner. Naturopplevelser så flotte at jeg ikke har nok bokstaver på tastaturet til å beskrive det engang. Fantastiske øyeblikk som jeg har tatt vare på, og gjemt i et hemlig rom innerst i hjertet mitt. En del av dem har jeg prøvd å dele med dere her i løpet av året, men noen av de vakreste blir hos meg, og hos de som opplevde disse øyeblikkene sammen med meg.
Funnmessig har det også vært et bra år. Noen tusen mynter, den eldste fra 1662. Nådde ikke helt målet for smykker, men er så nærme at jeg fortsatt håper på at romjula kan gi muligheter for måloppnåelse. Noen bokser med funn, jeg ikke har fått sjekket ennå, har jeg også stående. Får satse på en kald januar måned. «NOT».
Prøvde meg som bloggforfatter tidlig i år. Glad for det. Virker som en dagbok for meg. I tillegg ser jeg at jeg har fått mange faste lesere gjennom året. Mange koselige tilbakemeldinger og mailer har det også blitt. Et og annet søkertips og gamle skattesagn har dukket opp i den elektriske postkassa mi også. Tusen takk til dere alle som har fulgt meg og opplevelsene mine gjennom 2008.
Så står det vel bare igjen å ønske dere alle en fantastisk jul før pynting av grantre og julefred får overta. Selv om det ikke skulle ligge en metallsøker under treet ditt i morgen, så husk at det er mye annet her i livet det er verd å ta vare på. Hverandre for eksempel. Og julen er et utmerket tidspunkt å bruke til nettopp dette.
Så fra meg til dere alle, EN RIKTIG GOD JUL, og kos dere i deres egen skjønnhet.
PB220080PA120042

0 kommentarer

Send inn en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Annonse

Arkiv

Follow metallsokerpost on Twitter