Travle dager

av | aug 19, 2008 | Søkerturer, Søking på land | 0 kommentarer

Noen dager siden jeg har fått skrevet blogg nå. Av og til er det liksom sånn at alt skjer på en gang. Den siste tiden har absolutt vært av og til. Men selv om det har vært litt dårlig med skriving, har jeg da fått tid til litt søking inni mellom alt annet. Får prøve å komme ajour med de siste dager skattejakt så snart jeg kan. Starter med en liten rapport om lørdagens tur.

Fredag kveld ankom en ny coil(søkerhode). En liten coil som skulle være suveren i søplete områder. Store coiler søker dypt og er fantastiske på å dekke store områder, men ligger godsakene tett i tett med korker, sølvpapir og annet rask, er det liten coil som gjelder. Uansett, kunne nesten ikke vente til lørdags morgen for å få prøvd den. Dagen var satt av til fødselsdagselskap, så det gjaldt å komme avgårde tidlig.
Og det gjorde jeg. Var vel ikke lyst engang da jeg, bilen og metallsøkeren slo følge ut av gårdsplassen hjemme. I og med at jeg hadde bestemt meg for å prøve en cowboystrand, så dro vi dit. Her skulle den nye coilen virkelig få bevise hva den dugde til. Søkt over denne stranden mange ganger før og tømt den ganske ettertrykkelig for godstoff.
Ankom samtidig med dagslyset. Ønsket hverandre en riktig god morgen, før jeg ruslet ned til stranden. Plasserte meg mitt i det mest korkfulle området,og lot søkeren med påmontert ny coil begynne å leke.
Leke gjorde den. Danset mellom søppelet og ga nydelige og tydelige myntutslag. Et lite halssmykke i sølv dukket også opp. Hadde desverre ikke så mye tid, men veldig fornøyd med resultatet. Dette var tross alt et felt som jeg har gjennomsøkt mange ganger før.
Lang reise til fødselsdagselskap krevde tidlig avreise fra cowboystranda, men uansett, fantastisk å møte dagen med en metallsøker i hånda igjen.

0 kommentarer

Send inn en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Annonse

Arkiv

Follow metallsokerpost on Twitter