I går skrev jeg..

av | aug 31, 2008 | Søkerturer, Søking på land | 0 kommentarer

..at jeg skulle skrive om dagens tur i morgen, som altså er i dag og blir da en historie om gårsdagens tur i stedenfor dagens tur som jeg heller får skrive om i morgen. Dette blir bare rot. Så for å korte ned min og andres hodepine, her er en oppsummering av lørdagens morgensøketur.

Våknet før hanen rakk å levere avisen. Skumringen hadde ikke helt rukket seg ferdig med sitt, så jeg bevilget meg en god frokost med en enda bedre kopp kaffe til. Ikke det at at koppen var så god, men kaffen var. Vel plassert i førersete på bilen, ladet jeg spilleren med The Highwaymen og rullet avgårde. Ble sittende å nyte låten» Desperados waiting for a train». Hvilken fantastisk låt. Om vennskap mellom mennesker. Sangen ble i sin tid skrevet av Guy Clark som en hyldest til bestefaren hans. Guy Clark er en trollmann med ord og i denne låten overgår han seg selv, spør du meg. Når i tillegg Willie Nelson, Kris Kristoffersen, Waylon Jennings og Johnny Cash (The Higwaymen) går sammen og tolker den, er det vanskelig å holde øyet tørt. Håper dere alle får muligheten til å nyte dette mesterverket en dag.

Vel fremme på utvalgte strand, og etter å ha vinket tilbake til det lokale hyttefolket, var det bare å sette igang med søkingen. Det vil si, etter en hyggelig prat med en koselig hundelufter som syntes metallsøking hørtes gøy ut.

Ikke noe system i søket denne morgenen. Ruslet bare rundt og lot søkeren leve sitt eget liv. Jeg for min del nøt en nydelig morgen, kjente på at høsten var på vei og grunnet litt mer på teksten fra morgenens sangopplevelse. Flott samarbeid mellom meg og søkeren. Den ga meg et lite hint hver gang den fant noe av interesse og jeg bøyde meg ned og gravde det opp. Ellers lot vi hverandre være i fred så godt vi kunne.

Underlig hvor fort tiden går når man bare tusler rundt og har det bra i sitt eget tankespinn, en slik morgen. Før man aner ordet av det er klokka påtideåkommeseghjem, og atter en småmagisk morgen blir til en liten del av historien.

Vel hjemme tømte jeg funnlomma for å se hva dagens samarbeid hadde resultert i. Og det hadde det. Bra med mynt, en klokke (som det stod waterproof på, men ikke var det), en gammel ring, ett artig anheng og en liten fiskesluk.

Fin morgen, ok funn og jeg gleder meg til morgendagens tur, som forøvrig var i dag.

P8300281

0 kommentarer

Send inn en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Annonse

Arkiv

Follow metallsokerpost on Twitter