Besøk, regn og mynter

av | aug 10, 2008 | Søkerturer, Søking på land | 0 kommentarer

På fredag fikk jeg besøk av åtte venner fra Finnland. De kjørte motorsykkel og hadde kjørt fra Stokholm fredag morgen. Dukket opp hos meg på ettermiddagen. Våte var de, veldig våte og ganske frøsne. De kunne nok tenkt seg sauna, men det har jeg jo ikke. Fikk i steden dyttet i dem litt varm mat og drikke, mens garasjen min ble omgjort til tørkeskap for enorme mengder vått kjøreutstyr.
Finnene ble et par dager. Alltid hyggelig med venner som kommer på besøk, hadde en flott helg, men noe metallsøking ble det ikke tid til.
Iformiddag var kjøreutstyret tørt nok til at det var på tide å få det vått igjen, så finnene dro videre i samme været som de kom i.
Kjente jeg trengte å hvile hodet litt etter besøket. Så mange våte besøkende med medfølgende språkutfordringer krever litt hjernehvile i etterkant. Hva er da mer avslappende enn et par timer søkerterapi.
Regn fikk være regn. Jeg heiv meg i bilen og satte kurs mot fjorden. Kaldt, vått og guffent, men det var godt å få søkt litt igjen. Lite funn. En håndfull fra konglige norske mynt og et par euromynter.
God følelse å komme hjem igjen til varm dusj, tørre klær og litt restemat fra gårsdagens grilling.

0 kommentarer

Send inn en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Annonse

Arkiv

Follow metallsokerpost on Twitter