I’m back…

av | jul 26, 2008 | Søkerturer, Søking på land | 0 kommentarer

…som franskmennene sikkert sier når de besøker england. I hvertfall andre gangen de besøker landet på den andre siden av kanalen. Har vært stille fra meg en stund av diverse grunner. Pc problemer og ferieavikling har stått sentralt, men nå ser det ut til at jeg er i rute igjen.

Familiens yngste og eldste (jeg) har en tradisjon på at vi tar en guttetur, bare oss to, hvert år.Klok av fuktskade fra forrige sommer, fant vi ut at ville prøve ferien i et land med bedre værprognoser i år. Tok en tur ned til den lokale sydenpusheren og kjøpte en restplasspakke til Kypros. Jeg reiser en del utenlands, men dette var første charterturen på tjue år. Ikke veldig mye som har forandret seg. Litt mindere aplaus når flyet lander(har aldri helt skjønt det der, synes ikke det er så imponerene at en utdannet pilot klarer å lande et fly), men ellers mye likt.
Hadde et håp om å få søkt litt mens jeg var der, men det stoppet seg sjøl. Sjekker alltid lovverket der jeg skal, og på Kypros var metallsøking forbudt. I tillegg lå tempraturen rundt førti grader og solkremfaktor veldig høy, så mye tid gikk med til å tilføre huden veske på begge sider. Alt i alt en varm, avslappende og deilig ferie. Litt småhistorier fra turen kommer etter hvert.
Etter å ha vært borte en stund,er det jo litt som hoper seg opp. De første dagene etter hjemkomst gikk med til å hope litt ned igjen. Bilen fikk et velfortjent oljeskift og nye sko, og pc problemer ble løst, for å nevne noe.
Torsdag kveld hadde mine venner, med det unge talentet (som jeg har fortalt om før) i spissen, lyst på en søkertur. Lite er hyggeligere enn det, så vi tok en tur ut. Hadde litt frykt for at strendene var fulle av folk, men tok sjansen. Hadde rett der, fullt av folk, så vi prøvde oss på en park i steden. Ikke akkurat noen suksess. Steinhard grunn og masse rustent jern i store biter.
I og med at vi ikke hadde med borretårnet fra statfjord A og at søkerene hørtes ut som en hel Hip Hop festival, ga vi oss etter en stund og dro tilbake til nærmeste strand. Fortsatt en del mennesker , men mange hadde reist hjem til kjøttkakene sine. Hadde forresten ikke spillt noen rolle om de så hadde spillt landskamp i fotball der, for nå var vi virkelig sugne på å få søkt litt. Selv søkerne klarte ikke å ligge helt stille bak i bilen.
Noe begrenset søk grunnet mye folk, og unger som var innom hvert trettiende sekund for å spørre om det ble noe gull. Men det ble da en klokke, en lommekniv og en del mynt.
Alt i alt en flott kveld, og godt å få søkt igjen

0 kommentarer

Send inn en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Annonse

Arkiv

Follow metallsokerpost on Twitter