En annen gammel strand

av | jun 8, 2008 | Søkerturer, Søking på land | 0 kommentarer

Tunge øyelokk i dag. Veldig tunge. Hadde lyst til å bare bli liggende helt stille til søkerlysten ga seg. Men det gjorde den jo ikke, så etter fem minutter var det bare å sette kurs mot badet. Tok omveien om kaffetrakteren på vei dit. Dusj og kaffe hjalp nok på, men hadde nok fortsatt noe zoombietryne da jeg satte bilen i drive. Hadde bestemt meg for en tur på landet i dag.

Vamp sang i dag også, mens jeg holdt stø kurs østover. Fantastisk band og spesielt når de fremfører tekstene til Kobjørn Falkeid. Det er poeten sin det. Faktisk så bra at allerede under fremførelsen av Savonarola orket jeg ikke å være morgengretten mer, og ble bare sittende og lytte. Og da hadde vi ikke kommet lengere enn låt nummer fire på cden.

Var fremme på stranden på landet rundt halv åtte ,og det var allerede da fryktelig varmt. Lummert var det. Satte øya på spaning og så meg ut et skyggefullt sted, under noen trær, helt nede ved vannet. Gamblet på at det hadde vært varme dager her tidligere år også, og at folk hadde søkt skyggens barmhjertighet under disse trærne.

Ikke dumt tenkt, virkelig mye mynt hadde forvillet seg ned dit. Gikk veldig nøye og systematisk til verks for å slippe å bevege meg ut i solen. En vakker gullring ble også tatt til fange, og den var av god gammel årgang. Virkelig et morsomt funn.

En og annen hundeeier var nedom å la seg selv, og hundene sine i bløt, men ellers tok folk det med ro helt til klokka over ti i dag. Men da var det slutt på fred og ro. Akkurat som noen skrudde på en kran, det bare rant inn med folk. Og jeg, jeg tok med meg smilet mitt, og dro hjem.

0 kommentarer

Send inn en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Annonse

Arkiv

Follow metallsokerpost on Twitter