Don’t Give Up

av | jun 10, 2008 | Søkerturer, Søking på land | 0 kommentarer

De to siste dagene har vært i overkant travle. Jobbrelatert møtevirksomhet og avtaler har tatt masse tid. Avtaleboken min slo bare fast at det var ingen tid igjen til metallsøking. Etter en helg som dette, hvor bare strendene har vært smekk fulle, kjente jeg at panikkangsten lurte veldig tett og rett under overflaten.

Hva gjør man? Først fyller man cd spilleren i bilen med musikk som gir håp om løsninger. Willie Nelson og ikke hvilken som helst Willie Nelson cd. Fant frem , etter min mening , det beste albumet han noensinne har klart å lage. Across the borderline fra 1993. Skal dere noen gang kjøpe en cd av denne fantastiske sangeren, kjøp dette. Nyt låter som Across the borderline , Heartland og ikke minst den enkle men utrolige kjærlighetsangen Valentine. Gir i hvertfall meg ståpels over hele kroppen. Når han i tillegg, i duett med Sinead O’Connor, synger Peter Gabriels vakre Don’t Give Up er det nesten så pelsen løsner. Enkelte album og sanger får man bare et spesielt forhold til, hvis dere skjønner hva jeg mener.

Punkt to er prioritering. Uten mat og drikke duger helten ikke, heter det jo. Uten litt søking duger denne helten ennå dårligere. Fast føde ble omgjort til søking og pussig nok var jeg i nærheten av en strand de gangene sulten meldte seg.

Ikke på langt nær nok tid, men litt søking ble det jo. Ganske kraftig vind, særlig i går, men det brøy jeg meg ikke det minste om, der jeg blåste bortover strendene mens jeg plukket mynt og et greit armbånd .

Resten av uken ser litt roligere ut , men Willie Nelson blir i spilleren en stund til.

0 kommentarer

Send inn en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Annonse

Arkiv

Follow metallsokerpost on Twitter