Svidde pølser og sånn

av | mai 5, 2008 | Søkerturer, Søking på land | 0 kommentarer

Sommeren er så veldig her og jeg koser meg veldig med den. Av erfaring vet jeg jo at det hender den blir veldig kort, så det gjelder å få mest mulig ut av den så lenge det varer.
I min verden hører grilling med i kategorien ting jeg liker om sommeren, så når søkertrangen slo ned i meg i ettermiddag med full styrke, ringte jeg en kompis og ba han med på pølsegrilling med innslag av metallsøking . Ingen motforestillinger fra hans side så jeg pælma meg selv inn i bilen og satte kurs for nermeste Rema butikk. Hard norsk valuta ble byttet inn i pølser, engangsgrill og diverse egnet tilbehør, før ferden gikk videre . Etter snittkjøring av et par småvann og en hel hurv med syklister som ikke var spesielt opptatt av liv og død og sånn ( kan da ikke være nødvendig å sykle tre i bredden), var jeg fremme. Rakk akkurat å få fyr på grillen før kompisen dukket opp.
Mens grillen røykla område metallsøkte vi. Etterhvert ga den verste tennveskelukta seg og vi fylte grillen med pølser, om og om igjen, ettersom pølser på grill har en egen evne til å trille ned av grillen og ut i sanden.
Rart gitt, har aldri helt klart å se på svidde pølser med sand på som gourmet mat, med ett unntak, og det er når du har svidd dem sjøl på en billigrill fra Rema, og du omdøper ordet sand til ordet speiderkrydder. Helt topp å bare sitte der og juge med en god kompis, mens magen blir fylt med svidd pølse, øynene med røyk fra grillen og små sandkorn knaser mellom tennene.
Bare synd tiden går så altfor fort ved sånne anledninger. Så snart var det bare å sette kurs hjemover igjen, 72 kroner,et ubetydelig mageknip og noen flotte minner rikere.

0 kommentarer

Send inn en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Annonse

Arkiv

Follow metallsokerpost on Twitter