Solidaritet

av | mai 23, 2008 | Anmeldelser | 0 kommentarer

Solidaritet er et fint ord. I følge norske ordbøker betyr det samhold. Det å kunne stå sammen og støtte hverandre betyr mye. Folk du kan stole på. Mennesker som setter sine ting til side, for å dele og delta i dine sorger, kamper, gleder og seire.
Hvorfor skriver jeg så om dette i dag. Det kunne jo ha vært på grunn av at det er veldig aktuelt i disse dager, med lønnsforhandlinger og lærere i streik. Men det er ikke dette jeg skal fortelle om i dag.
Etter onsdagens flotte gulltur, var jeg veldig klar for en ny tur i går. Men så var det sånn da, at en gammel skattejegerkollega var aktuell med ny film. Da var det jo bare å putte egne søkerbehov til side, børste gullstøv av ordet solidaritet og møte opp på en kino nær meg.
Indiana Jones,min ungdoms helt, som siden 1981 har underholdt meg og andre skattejegere med sine spennende skattejakter over det meste av verden.
Og sekstifemåringen skuffet ikke denne gangen heller. Noe tregere har han vel blitt, men like tørrvittig, og han har fremdeles betraktlig mer anstrengende dager på kontoret enn meg .

0 kommentarer

Send inn en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Annonse

Arkiv

Follow metallsokerpost on Twitter