Å så var det helg igjen

av | mai 4, 2008 | Søkerturer, Søking på land | 0 kommentarer

Ikke nok med det, sommeren meldte sin ankomst. Fantastisk deilig. Lørdag var det ikke tid til noe søking, det var Ekebergmarked, og som gammel skrotnisse var jeg helt programforpliktet til å reise dit. Som sagt så gjort. Ankom tidlig, men trafikkaoset var allerede sterkt fremskredene. Fikk parkert bilen etter my banning, og så var det bare å starte marsjen. Og vi gikk og gikk og gikk og gikk. Varmere og varmere ble det mens vi gikk og gikk og gikk. Hvor mange liter kald drikke som ble omsatt på Ekeberg i går, vet ikke jeg, men jeg fikk ned min del. En lang dag etter var jeg vel hjemme igjen med noen innkjøpte småting, slitne knær og vond rygg, hvorav de to siste kvalifiserte til en rolig kveld på sofaen foran tittekassa hvor Dolly Parton gjorde en fantastisk, to timers innsats for å underholde meg. Liv i den gamle dama gitt.
I dag var dagen lovet bort til huslige syssler, som hagearbeid og andre unødvendigheter. Men abstinenser er ikke noe man skal sjimse av, så klokka før åtte i dag tidlig forvant bilen min nedover veien, og sannelig var ikke både jeg og søkeren min på innsiden av den. Tilbake til cowboyland bar det for et par timers stjålet søkertid. Var som snarest innom bensinstasjonen for fylling av kaffekopp, men ble møtt av stengte dører og et, vi åpner ikke før om 4 minutter blikk, fra innsiden.
Ikke de store funnene i dag, men en del villmynt og en handlevognspolett ble fanget og på hjemturen hadde det gått minst 4 minutter siden jeg var innom sist, så damen med blikket lot meg få kaffe i koppen min.

0 kommentarer

Send inn en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Annonse

Arkiv

Follow metallsokerpost on Twitter