Stabilt helgevær

av | apr 27, 2008 | Søking på land | 0 kommentarer

Våknet altfor tidlig i dag, men det begynner å bli en vane. Kunne nok sagt mye stygt om dagens vær, men stabilt var det i hvertfall, grått, trist og regnfullt. Følte meg nært beslektet med flygelederene på Gardemoen der jeg satt og ventet på at været skulle lette. Heldigvis har jeg et assortert utvalg metallsøkerblader fra den store verden, så det ble heving av teoretiske kunnskaper mens tiden beveget seg altfor sakte, i motsetning til hva været gjorde.
Men været lettet utrolig nok. Ga meg selv tillatelse til take off, og avgårde bar det. Skjønte at dette ikke ville vare lenge, så jeg peilet meg raskt inn på nærmeste strand, og ba om landingstillatelse.
En og en halvtime , masse frisk luft, litt mynt og en ring senere stabiliserte helgeværet seg igjen. Og jeg, jeg dro hjem for å skrive dette.

0 kommentarer

Send inn en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Annonse

Arkiv

Follow metallsokerpost on Twitter