Mynter må hate lommer

av | apr 3, 2008 | Søking på land | 0 kommentarer

Virker i hvertfall som om de ikke liker seg der, og trives bedere på bakken. Ta for eksempel i dag, hadde ikke mye tid til søking, men da jeg passerte en lokal strand slo søkermanien ned i meg. Av erfaring vet jeg jo at man aldri helt vet når anfallene kommer og pleier derfor å ha en søker liggende i bilen. Så også i dag. På et bitte lite område på veldig kort tid, var jeg innehaver av 11 nye mynter, med en samlet verdi på norske kroner 15,50.

Nå må det det vel innrømmes at moderene mynter regnes ikke blandt favorittfunnene mine, men de teller jo opp da. Får meg jo uansett til å fundere over hvor mange mynter folk må ha mistet gjennom årene.

Personlig pleier jeg å legge disse myntene i en boks, og med ujevne mellomrom går turen til banken hvor de omgjøres til sedler. Har vel erfart at de fleste bankansatte ikke er like begeistret for gjørmete metallsøkerfunn som meg, så en liten omgang med rengjøring har gjort mang en bankfunksjonær mye gladere. Skjønner ikke helt hvorfor, det er jo bare mitt lille bidrag til å opprettholde arbeidsplasser i det norske bankvesen, men kan man gjøre noen lykkelig ved å bruke litt zalo, så gjør jeg gjerne det.

0 kommentarer

Send inn en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Annonse

Arkiv

Follow metallsokerpost on Twitter