Helgevær for metallsøking

av | apr 13, 2008 | Søkerturer, Søking på land | 0 kommentarer

Var veldig klar for å få prøvd ut stranda jeg fant på fredag. Tidlig oppe lørdags morgen. At det regnet var vel ikke overaskende, det var jo tross alt helg og fri. Værmelderdamen hadde sagt noe om at det skulle bare være fare for litt regn, så jeg tok sjansen på å gjøre meg klar for dagens søketur. Værmelderdamen hadde rett. I det jeg kommer ut døra har det sluttet å regne, men fytti rakkern som det snødde. Lang og nedstemt dag på sofaen.
Søndag derimot, regnet det også . Ikke mye, så jeg dro avgårde. Det utrolige skjedde. Regnet tok seg en pause selv om det var helg. I nesten to timer varte pausen. Herlig å få søkt igjen. Klokka halv elleve kom regnet tilbake for å fortsette med oppgaven sin, men i mellomtiden hadde jeg funnet et lite sølvhjerte og en pen ring, i tillegg til tjueni av kongens mynter og en som tilhører den danske dronninga.
Jeg, jeg kom hjem i plaskende regnvær, tørr og kunne glede meg over at været var altfor dårlig til hagearbeide.

0 kommentarer

Send inn en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Annonse

Arkiv

Follow metallsokerpost on Twitter