Har Gollum hund?

av | apr 24, 2008 | Søking på land | 0 kommentarer

I dag var jeg ikke på vei til et sted. Jeg var nemlig på vei til et helt annet sted. Men på den veien var det også en rasteplass og med Tirsdagens gullring friskt i minnet, ble behovet for en liten pause bygd opp i en rasende fart.
En liten plen, og noen ikke fullt så pene minner om at folk luftet hundene sine på denne plenen, var nok til at jeg spanderte noen minutter med søkeren der.
Av hvilken grunn Gollum fra Ringenes Herre hadde luftet hunden sin på nettopp denne plenen aner jeg ikke, men jeg fant i alle fall ringen hans. Og jeg som ikke ante at han hadde hund engang. Men det er jo utrolig mange ting her i verden jeg ikke vet noe om, og når jeg i tillegg aldri har sett noen av filmene, så hjelper vel ikke det heller.
Men ringen var fin og sølvstemplet var den også.

0 kommentarer

Send inn en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Annonse

Arkiv

Follow metallsokerpost on Twitter