Gamle trær og aprilsnarr

av | apr 1, 2008 | Søking på land | 1 kommentar

I dag var jeg fast bestemt på å ikke bli lurt. Selv konas forsøk på å overbevise meg om at det snødde, lurte ikke meg (noe som forøvrig er å dra en spøk alt for langt, når du er gift med en våryr søkeravhengig). En telefon om en jobbavtale som ble utsatt var heller ikke noen aprilspøk og gjorde at jeg fikk et par timer ledig. Funderte ikke veldig lenge på hva jeg skulle bruke de til. Kom raskt til enighet med søkeren min om at vi begge trengte litt mosjon, så avgårde bar det. Visste om en gresslette som det har vært folkeliv lenge. På denne sletta står det noen gamle trær. Under de trærne må det være fint å sitte en varm sommerdag, tenkte jeg. Av erfaring vet jeg at har jeg en god ide, har som regel mange andre hatt den samme ideen før meg, så jeg startet søket under det største treet jeg fant.
Var nok ikke så dumt tenkt, for en del funn ble det. Litt mynt (den eldste fra 1876), et lite hjerte og en knapp. Skulle det mot formodning være noen der ute som leser dette, og i tillegg har greie på gamle knapper, så gi meg gjerne litt opplysninger om den. Hvis ikke, så blir det et spennende vinterprosjekt.
Vel vel, ikke så mye man rekker på et par timer, men gleder meg til å søke mer rundt disse trærne.

1 kommentar

  1. jimmy olsen

    Halla igjen.
    Må stadig inn på siden din for å se hva du har funnet… Du finner uten tvil mye rart. Kan ikke si jeg har peil på knapper men… tenkte jeg skulle skrive en liten hilsen alikevel. Hvem veit kanskej vi treffes på en av dine tokt. Ser du to rottiser, en stor og en liten, med førern på selp så er det bare meg. Ha en fin dag vidre. Klem sjefen

Send inn en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Annonse

Arkiv

Follow metallsokerpost on Twitter