Forsinket regnværsdag

av | apr 26, 2008 | Søking på land | 0 kommentarer

Regnværet må ha forsovet seg i dag og det er jeg bortimot nesten helt sikker på. Våknet nemlig til pent vær i dag, selv om det var helg. Hadde vel egentlig bare regnværsplaner i dag, men de ble kontant flyttet nedover på prioriteringslisten. Her var det ingen tid å miste. Gjaldt å komme seg avgårde før familien våknet og la seg opp i prioriteringene mine. Den som sover synder ikke, men vet heller ikke når og hvor jeg stikker(eller hva det nå heter).

Kjapp stopp på nærmeste bensinstasjon for livsviktig fylling av kaffekopp. Fylte cd spilleren med Pink Floyd (Dark side of the moon), metallsøkeren med nye batterier, koppen med kaffe og satte kursen mot et badested jeg vet om i retning Fritjof land.

Hvilket fantastisk vakkert land vi bor i. Å kjøre gjennom norsk natur en vakker vårdag, mens solen er på vei opp, er så vakkert at jeg ikke engang har nok bokstaver på tastaturet mitt til å beskrive det.

Vel fremme var det bare å fyre opp søkeren og gå i gang. En hel liten flokk med mynter og et sølvhjerte ble det før jeg måtte sette kursen hjemover for å forklare hvor jeg hadde blitt av. Forsvarstalen ble pugget på veien.

Men det var ikke nødvendig. Familien var oppe, men spørsmålet som møtte meg var: kunne du tenke deg å søke litt mer, for vi har lyst til å bli med. Tok meg 10 sekunder å svare ja, og 10 minutter før vi alle satt i bilen på vei tilbake til Fritjof land.

Lange søketuren ble det ikke, før regnværet våknet, skjønte at det var helg og gikk igang med oppgaven sin. Men det ble en koselig lunsj, litt mer mynt og en gullring.

I skrivende stund jobber regnværet utenfor vinduet med å rette opp tabben fra i dag tidlig. Og jeg, jeg tror jeg skal sette opp en gjestebok i kveld..


0 kommentarer

Send inn en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Annonse

Arkiv

Follow metallsokerpost on Twitter