Det er deilig å være norsk i Danmark

av | apr 9, 2008 | Søking på land | 0 kommentarer

I dag skjedde det flere ting på samme tidspunkt. Akkurat i det øyeblikket klokka fortalte at det var tid for litt pause, befant jeg meg nøyaktig på en strand ved sjøkanten. Og det var faktisk akkurat på det tidspunktet et stort snev av søketrang slo ned i meg. Merkelig hvordan tilfeldighetene sammentreffer noen ganger.

Matpakke og kaffe ble kontant byttet ut med metallsøker og spade. Litt selvsuggesjon måtte til og setningen: Det var da et skikkelig drittvær i dag, ble mentalt omformet til: Godt det ikke er for varmt til å søke i dag , gitt.

På denne stranden har det nok fortært mye øl gjennom årene, for det var veldig mye signaler som fortalte at her ligger det en ring fra en ølboks. Synd ikke prisen på aluminium er høyere.

Fem mynter ble det og av disse var to danske. Elleve kroner i norsk valuta og ti og en halv i dansk. Så det må vel kanskje finnes noen dansker som ikke syntes det er så verst å være dansk i Norge heller. Og litt ekstra spenn å spille bort på danskebåten

0 kommentarer

Send inn en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Annonse

Arkiv

Follow metallsokerpost on Twitter