Vær og sånn

av | mar 30, 2008 | Søking på land | 0 kommentarer

Etter gårsdagens bløte utflukt var det helt selvklart at jeg fulgte nøye med på værmeldingen i går kveld. Værdamen var like søt og blid som alltid, men etter min mening nevnte hun ordet regn litt for ofte. Ingen vits å sette på vekkerklokka for en tidlig morgenjakt. Nææ, ikke noe regn når jeg våknet klokka 9, men da var jo klokka 10 (sommertid). Ett lite ettermiddagssøk ble planen forandret til. Men værdamen hadde rett, regnet kom, og det var ikke bare litt. I skrivende stund har værdamen fortsatt rett. Håper hun får rett i morgen også, for nå meldte hun pent vær, så da så….

0 kommentarer

Send inn en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Annonse

Arkiv

Follow metallsokerpost on Twitter